fbpx

4x4 Сервис

ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕРВИС ЗА 4×4 ВОЗИЛА

Аутомакедонија е овластен сервис за пикап камионетите на

  • ISUZU кои имаат погон на сите тркала.

Но поседува и специјализирано сервисно одделение задолжено за дијагностика, одржување и сервисирање на сите возила со погон на сите тркала на пазарот, како и возила за специјална намена – блиндирани возила, воени, полициски и возила на безбедносни агенции и служби.