fbpx

Сервисна акција за сите 4+ Opel возила

Нова акција во Аутомакедонија за сите Opel-и постари од 4 години!

Основен редовен сервис (промена на масло и филтер за масло) со бесплатно чистење на моторот веќе од 2680 денари!

Пронајди го токму твојот Opel и закажи термин на 02 3103 130 или на kontakt@automakedonija.com.mk!

 


Тип Мотор Цена
Astra G Z14XEP 2.680 ден
Astra H Z14XEP 2.680 ден
Astra H Z16XEP/ Z16XER 3.120 ден
Astra H Z17DTJ / A17DTJ / Z17DTR / A17DTR 3.588 ден
Corsa D Z12XEP 2.680 ден
Corsa D A12XER 2.680 ден
Corsa E A12XER / B12XER 2.680 ден
Insignia A A18XER / B18XER 3.120 ден
Insignia A A20DT / A20DTR / A20DTH 3.616 ден
Astra J A14XER / B14XER / A14NET / B14NET 2.680 ден
Astra J A16XER / B16XER 3.120 ден
Astra J B16DTL / B16DTH 3.656 ден
Astra J A17DTC / A17DTR / A17DTL / A17DTJ/ A17DTS 3.588 ден
Meriva A Z14XEP 2.680 ден
Meriva B A14XER / B14XER / A14NET / B14NET 2.680 ден
Meriva B B16DTL / B16DTH 3.656 ден
Antara A24XF 3.324 ден
Astra K B14XE 3.655 ден
Astra K B16DTE / B16DTH / D16DTH / D16DTN / B16DTU / D16DTI 5.206 ден
Zafira B Z17DTJ / A17DTJ / Z17DTR / A17DTR 3.588 ден
Zafira B Z16XEP/ A16XER / A18XER / B18XER 3.120 ден
Zafira C B16DTL / B16DTH 3.656 ден
Zafira C A20DT / A20DTR / A20DTH 3.616 ден