fbpx

WABCO

WABCO

Во специјализираниот сервис за WABCO системи за возилата на MAN, DAF, IVECO, SCANIA, SETRA како и за приколките и полуприколите на SCHMITZ, KRONE вршиме дијагностицирање и поправање дефекти на:

  • Системи за кочење ABS/EBS/TEBS/ABS VCS I/ ABS VCS II/ ABS/ASR/ ABS Vario C/
  • Системи за воздушно потпирање и амортизацијаECAS/ESAC
  • Системи за нивелирање на возилата Централна електроника кај возилата ZBR(CVC)
  • Воздушни системи кај автоматски менувачи EPS

Новина во нашиот сервис е комплетно прво вргадување/монтажата на хомологирани и одобрени ABS системи од најновата генерација на WABCO системите VCS II кај полуприколките.