fbpx

СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ СЕРВИСИ

Специјализираните сервиси во рамките на сервисниот центар на Аутомакедонија ги покриваат следните операции и возила:


 •  СПЕЦИЈАЛИЗИРАН СЕРВИС ЗА ВОЗИЛА СО ПОГОН НА СИТЕ ЧЕТИРИ ТРКАЛА

 • СПЕЦИЈАЛИЗИРАН СЕРВИС ЗА ПОПРАВКА И ОДРЖУВАЊЕ НА СПЕЦИЈАЛНО ЗАШТИТЕНИ (БЛИНДИРАНИ) ВОЗИЛА СО НАЈВИСОК СТЕПЕН НА ЗАШТИТА

 • СПЕЦИЈАЛНО ОПРЕМЕН БОКС СО ВРВНО ОБУЧЕН КАДАР И ОПРЕМА ЗА ПОПРАВКА НА ВОЕНИ И ПОЛИЦИСКИ ВОЗИЛА
 • СПЕЦИЈАЛИЗИРАН СЕРВИС ЗА ВГРАДУВАЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ НА ГАСНИ СИСТЕМИ /LPG & CNG/

 • СПЕЦИЈАЛИЗИРАН СЕРВИС ЗА ПНЕВМАТИЦИ И ПОДЕСУВАЊЕ НА ГЕОМЕТРИЈА НА ТРКАЛА И ОСКИ

 • СПЕЦИЈАЛИЗИРАН СЕРВИС ЗА АВТОСТАКЛА И ЗАШТИТНИ ФОЛИИ

 • СПЕЦИЈАЛИЗИРАН СЕРВИС ЗА КЛИМА СИСТЕМИ КАЈ ВОЗИЛАТА

 • СПЕЦИЈАЛИЗИРАН СЕРВИС ЗА НАДГРАДБИ И КАРОСЕРИСКИ МОДИФИКАЦИИ

 • СПЕЦИЈАЛИЗИРАН СЕРВИС ЗА СИТНИ КАРОСЕРИСКИ ПОПРАВКИ SMART REPAIR ®

Специјализирани сервисни оддели:


 • КОЧИОНИ СИСТЕМИ WABCO

 • РЕМОНТЕН ЦЕНТАР ЗА МЕНУВАЧИ, ДИФЕРЕНЦИЈАЛИ ОД ПРОИЗВОДИТЕЛОТ ZF