fbpx

OPEL

OPEL

Сервисниот центар на Аутомакедонија е овластен за одржување и сервисирање на комерцијалните возила од гамата на OPEL во Република Македонија.

Во сервисниот центар на Аутомакедонија сопствениците на комерцијално возило од гамата на OPEL (Corsa Van, Combo, Vivaro, Movano) може да направат :

  • Комплетна компјутерска дијагностика
  • Отстранување на најсложени дефекти
  • Редовно одржување
  • Каросериски поправки и фарбање
  • Монтажа и балансирање на гуми
  • Подесување на геометрија на тркалата (центрирање)
  • Менување на стакла
  • Монтажа на клима и заштитни фолии
  • Дијагностика и сервис на клима уреди…

Сервисниот центар располага со оригинални инструменти за дијагностицирање на OPEL (тестери), специјален алат и опрема препрачани од производителот на возилата, а сервисните експерти се со долгогодишно искуство во одржувањето и сервисирањето на овие возила.

Во процесот на одржување и сервисирање се користат оригинални резервни делови и потрошен материјал препорачан од производителот на возилата, а цените се конкурентни.


За дополнителни информации или закажување на сервис контактирајте не на тел. 02 3103 130 или E-mail : servis@automakedonija.com.mk