fbpx

MULTI BRAND CV

MULTI BRAND CV

Во Мулти бренд Сервисните центри на Аутомакедонија можете комплетно да ги одржувате и сервисирате вашите комерцијални возила од сите брендови и модели.

Во сервисниот центар на Аутомакедонија сопствениците на комерцијално возило може да направат :

  • Комплетна компјутерска дијагностика
  • Отстранување на најсложени дефекти
  • Редовно одржување
  • Каросериски поправки и фарбање
  • Монтажа и балансирање на гуми
  • Подесување на геометрија на тркалата (центрирање)
  • Менување на стакла
  • Монтажа на клима и заштитни фолии
  • Дијагностика и сервис на клима уреди…

Сервисните центри располагаат со оригинални и универзални инструменти за дијагностицирање на комерцијални возила (тестери), специјален алат и опрема, а сервисните експерти се со долгогодишно искуство во дејноста.

Во процесот на одржување и сервисирање се користат  резервни делови со проверен квалитет и балансирани цени од домашниот и странски пазар, како и потрошен материјал препорачан со врвен европски квалитет и одлични цени.


За дополнителни информации или закажување на сервис контактирајте не на тел. 02 2465 010 или E-mail : stopanski_vozila@automakedonija.com.mk