fbpx

КАРОСЕРИСКИ СЕРВИС

КАРОСЕРИСКИ СЕРВИС

Во лимарско фарбарскиот сервис на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, можете да го поправите вашето хаварисано комерцијално возило и да извршите одредени автолакерски интервенции (фарбање).

Во сервисирањето се користат бои со врвен европски и светски квалитет :

Сервисниот центар на Аутомакедонија е овластен од речиси сите осигурителни компании во земјата.


За дополнителни информации, контактирајте не на тел. 02 3103 268