fbpx

Rent-a-Car / Краткорочен закуп

Рент-а-кар / Краткорочен закуп на возило

АУТО 1 РЕНТ дооел Скопје Ви нуди можност низ брза и едноставна процедура да резервирате возило за краткорочен закуп (рент-а-кар) согласно Вашите потреби.

Понудената цена за важи за закуп од 7 дена и задолжителен депозит од 200 евра.

Во цената е вклучено:

Технички карактеристки:

 • Неограничена километража
 • Каско осигурување со 200 евра франшиза
 • Задолжително осигурување од незгода од трети лица (АО)
 • Осигурување на патници
 • Производство: 2022
 • Гориво: Бензин
 • Менувач: Рачен
 • Места за седење: 5
 • Опрема: клима уред, темпомат, bluetooth…

Понудената цена за важи за закуп од 7 дена и задолжителен депозит од 200 евра.

Во цената е вклучено:

Технички карактеристики:

 • Неограничена километража
 • Каско осигурување со 200 евра франшиза
 • Задолжително осигурување од незгода од трети лица (АО)
 • Осигурување на патници

Производство: 2019
Гориво: Бензин
Менувач: Рачен
Места за седење: 5
Опрема: клима уред, темпомат, bluetooth…

Преземете ЦЕНОВНИК за Crossland.

Преземете ЦЕНОВНИК за Astra Sedan

Преземете ЦЕНОВНИК за Corsa.

За повеќе информации, добивање на понуда и резервација на возило побарајте не на телефон 02/3103-130 или на e-mail: kontakt@automakedonija.com.mk

Слободно побарајте не за да ја добиете Вашата понуда. Ве очекуваме!