fbpx

Сите возила

Најнови понуди

Аутомакедонија Групација

БОГАТА ТРАДИЦИЈА ВО АВТОМОБИЛСКАТА ДЕЈНОСТ
Наши партнери
logo logo
© Аутомакедонија 2017 Сите права се задржани.
 • 16 Македонска Бригада бр.2 Скопје
 • 02 3103 130
 • kontakt@automakedonija.com.mk
 • сервисен центар
  пон-пет 08:00-16:00 саб 08:00-13:00
 • технички преглед
  пон-пет 08:00-16:00 саб 08:00-13:00
 • продажба на возила
  пон-пет 08:00-17:00 саб 08:00-13:00

Пријавете се да ги добивате нашите известувања