fbpx

Сите возила

Најнови понуди

Аутомакедонија Групација

БОГАТА ТРАДИЦИЈА ВО АВТОМОБИЛСКАТА ДЕЈНОСТ

ПОЛОВНИ ВОЗИЛА

"Аутомакедонија" АД Скопје е овластен увозник, дистрибутер и сервисер на возилата од Германскиот производител OPEL. Посетете ја нашата страна, информирајте се, изберете го Вашиот фаворит од богатата палета на патнички и товарни возила на OPEL, закажете состанок со нашите продажни консултанти и побарајте ја најдобрата понуда на теренот.

Повеќе