fbpx

Специјални возила

Продажба на возила

Специјални возила

Аутомакедонија на своите клиенти им нуди и широка палета на специјални возила.

Во соработка со странските партнери и добавувачи, можеме да ви понудиме секаква опција на преработени и надградени патнички, комерцијални и товарни возила.

Moжеме да Ви понудиме и автобуси, возила за специјална намена (полициски, интервентни, блиндирани, возила за брза помош и спасување, транспортери).

Закажете состанок со нашите менаџери и доставете го Вашето барање

Tел. 02 3103 130, kontakt@automakedonija.com.mk