fbpx

Porter Van

Снаодлив урбан транспортер

Покомпактен, практичен и лесен за маневар од било кој ван во оваа класа, но со супериорен капацитет на товарање – перфектен за испораки во градот.

Компактните димензии (3.400 x 1.395 x 1.870 m) и архитектурата со кабина напред, гарантираат радиус на вртење под 4 м, додека двојните лизгачки врати понудени како стандардна опција овозможуваат лесен пристап за утовар од било која ситуација со лимитиран простор и голем проток на возила (сообраќај).

Porter Van е на располагање како варијанта на ван со прозори. Ова е идеална солуција за комбиниран превоз на патници и товар, со кабина со 4 седишта за вашиот тим и со просторен дел за карго товар.

Достапен е во следните верзии:

  • со избор на Мултитеч бензински мотор или  Ecopower бензински/LPG мотор со два типа гориво
  • со редуциран капацитет на товарање (за бруто маса од 1,5 тони) и помали трошоци за оперирање,
  • верзија Extra