fbpx

VISION 80 – 3D

VISION 80 – 3D

ОПРЕМА ЗА 3D – ЦЕНТРИРАЊЕ

-Камера во висока дефиниција

-Автоматско следење на висината на возилото

-Напреден софтвер за мерење на базата на тркалата

-Нова генерација

-Монитор од 27’’, интегриран индустриски компјутер што гарантира поголема стабилност

-Принтер во колор

-Алуминиумски прецизни клеми – 10’’-24’’

-Лесен за прилагодување софтвер

-Интегрирана база на 55.000 возила

-Високо прецизно мерење

 

Брошура

Цена: 8717 EUR + ддв