fbpx

ROLL 75

ROLL 75

БАЛАНСЕРКА ЗА ГУМИ

-Внатрешна рака за мерење на растојание и дијаметар

-Автоматско селектирање на програмата

-Екстерно СОЛАРНО мерење на ширината на гумата

-Електрична кочница

-Брз циклус на мерење во 4 секунди за заштеда на време

-Само калибрација и само дијагноза

-Автоматско позиционирање

-Лед светло за осветлување на внатрешноста на тркалото

-Ласерска точка за мерење на точното позиционирање на теговите

Дозволени тркала – 10 – 30‘’

Teжина – 168 кг

Брошура

Цена: 5083 EUR + ддв