fbpx

GRIPP R22

GRIPP R22

ДЕМОНТЕРКА ЗА ГУМИ

-Демонтерка за гуми до 24’’

-Материјали со долг животен век

-Зајакната шасија и купола

-Една брзина на ротирање

-Пневматско кревање на алатката

-Опремена со вентил за пумпање на гумата

 

Максимален дијаметар на гумата  – 1.000 мм

Тежина – 225 кг

Брошура

Цена: 2773 EUR + ддв