fbpx

400 C – 3.5 тони

400 C – 3.5 тони

ЧЕТИРИСТОЛБНА ДИГАЛКА СООДВЕТНА ЗА ЦЕНТРИРАЊЕ

-4 СТОЛБНА дигалка со електрохидроулично функционирање

-Со специфично дизајнирани структури, внатрешен простор за работа и диензии на платформата што овозможува кревање на мали и големи возила

-Безбедносна справа ја блокира дигалката во случај на дефект на кабелот

-3 фазна заштита – механички блокади, кабелски анти-кочен систем и дополнителна електрична безбедност

Маса на кревање – 3.500 кг

Вкупна надворешна широчина на дигалката – 3.300 мм

Вкупна надворешна должина – 5.250 мм

Брошура

Цена: 6899 EUR + ддв