fbpx

199/GAMMA – 3.5 тони

199/GAMMA – 3.5 тони

ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКА ДВОСТОЛБНА ДИГАЛКА

-Електромеханичко оперирање

-Кревање преку трапезоидни штрафови направени од високоотпорен челик кои може самостојно да кочат

-Монококна структура

-Самозаштитени навртки

-Движењето помеѓу штрафовите преку ланец кој штити од успорување за да обезбеди оперативна тивкост и максимално задоволство

-Електричен мотор дизајнитан да штити од претовар

-Електричен систем со затворено коло со ниска волтажа

-Комплетно подготвена однапред рамка

-Опремена со пумпа за подмачкување

-Опремена со мали блокови за фиксирање

Маса на кревање – 3.500 кг

Висина од подот до крајната точка – 4.250 мм со заштитната рамка

Максимална висина на кревање на шепите за кревање – 1.940 мм

Внатрешна широчина помеѓу двата столба – 2.500 мм

Брошура

Цена: 4612 EUR + ддв