fbpx

ОPEL Service 4+

Специјална програма за возила на OPEL постари од 4 години

За возилата од палетата на OPEL постари од 4 години, сервисниот центар на Аутомакедонија во оработка со добавувачот OPEL спроведува сервисна акција, со специјални попусти на деловите, како и комплетно бесплатна проверка на моменталната состојба на вашето возило, која вклучува проверка на функционалноста и состојбата на:

  • Системот за сопирање, плочките и дисковите,
  • Пневматиците,
  • Системот за управување,
  • Нивоата на сите течности,
  • Светлосната сигнализација,
  • Подвозјето и суспензијата

Комплетниот ценовник за компоненти од програмата “4+” можете да го превземете  тука.