fbpx

OPEL делови

Оригинални резервни делови за врвни перформанси на Вашиот OPEL

За врвни перформанси на Вашето OPEL возило во и вон гарантниот период, Аутомакедонија како овластен увозник, дистрибутер и сервисер на OPEL за Македонија Ви ја нуди широката палета на резервни делови со оригинален квалитет, набавени директно од производителот – OPEL.

Оригиналните резервни делови на OPEL имаат фабричка гаранција од 24 месеци.

Компанијата располага со одлична залиха (магацин) на резервни делови што се обновува и дополнува на секои 7 дена.

За возила на OPEL постари од 4 години можете да добиете специјален попуст при купувањето на резервни делови, потрошен материјал и оригинални аксесоари.