fbpx

My OPEL

Комплетната историја на Вашето возило – online

My Opel е специјална онлајн платформа за сопствениците на возила од палетата на OPEL што нуди лесен пристап до сите информации поврзани со возилото:

  •  Персонализирани понуди и сервисни проверки
  •  Онлајн барања за сервис
  •  Податоци за вашето возило
  •  Достапност 24/7
  •  Потсетување за вашата следна проверка