fbpx

ОPEL Клима сервис

 

Комплетна дијагностика, одржување и сервис на Вашиот клима уред

Во сервисните центри на Аутомакедонија можете да направите комплетна инспекција (проверка) на системот за ладење, да добиете сервисен извештај од нашите инжинери и комплетен сервис  – дополнување на фреон, или поправка на системот.