fbpx

Одлична понуда, за ограничена количина!

Акциски Опел цени, за ограничен број возила на лагер

Crossland Design & Tech

OPEL CROSSLAND  “DESIGN&TECH” 1.2/83ks, MT5, бензин 

 • ESP електронски систем за стабилизација на возилото со вклучен TCS контрола на тракцијата
 • ABS систем на сопирачки против блокирање на тркалата
 • Hill Hold&Start систем за помош при тргнување на нагорнина
 • LDW предна камера, предупредување за напуштање на лента
 • Сензор за препознавање на сообраќајни знаци (со адаптивен ограничувач на брзината)
 • Инфосистем Multimedia (IOA),  7” екран во боја на допир, сегментиран инфо  дисплеј, Bluetooth, USB, 6 звучници, Android auto/Apple Carplay; Digital Audio Broadcast (DAB/DAB+)
 • 4-насочно мануелно подесување на возачко седиште,
 • Наслон за рака за возачко седиште
 • Електрично подесување на предните и задни прозорци со ф-ја “express up/down и anti-pinch и комфорно затворање
 • Воздушни перничиња за возач и со-возач, предни, странични и кровни напред
 • Автоматска двозонска клима уред со филтер со активен јаглен за честички, сензор за мирис и влажност
 • Темпомат со вклучен ограничувач на брзината
 • ECO LED предно осветлување и LED дневни светла
 • Надворешни ретровизори со електрично управување и загревање, мануелно склопување, обоени во црна боја
 • Sight&Light пакет (Сензор за дожд; Автоматска контрола на светлата (тунел детектор); Електрохроматски внатрешен ретровизор; Штитници од сонце со огледало, осветлени; HBA автоматска контрола на долгите светла; Кровно дуално осветлување за втор ред седишта)
 • Кров и надворешни ретровизори во црна боја (освен црна боја на каросерија)
 • Solar protect” длабоко затемнети задни прозорци+петта врата
 • “OPEL” заштитни лајсни на праговите
 • Амбиентално осветлување со LED осветлување кај менувачот
 • Амбиентално LED осветлување на вратите
 • Делови од преден и заден браник SUV дизајн во сребрена боја
 • TPMS Систем за надзор на притисок во гумите, индиректен
 • Патен компјутер
 • Кожен трокрак волан со сребрени детали
 • Радио и телефон команди на волан
 • Електричен серво волан подесив по висина и телескопски
 • Централно заклучување на вратите со далечинска команда
 • Алуминиумски бандажи 16”
 • Кровно осветлување со светилки за читање, напред и назад
 • 12 волтен електричен приклучок напред
 • Кит за репарација на гума
 • Автоматска контрола на предните светла
 • Деллива задна клупа во однос 60:40
 • Потсетник за неставен појас напред и позади
 • ISOFIX припрема за надворешни седишта од задна клупа
 • Пасивни наслони за глава за предни седишта во 2 насоки
 • Предно ветробранско стакло и задни прозорци со соларна апсорпција
 • Еден преклоплив клуч со далечинско управување, втор фиксен без далечинска команда
 • Заден кровен спојлер
 • Централен наслон за глава, назад
 • Mагленки

Акциска цена: 21.490 евра

1,328,082 денари

Grandland GLX

OPEL GRANDLAND “GLX” 1.2/130ks, MT6, турбо бензин

 • ESP електронски систем за стабилизација на возилото со вклучен TCS контрола на тракцијата
 • ABS систем на сопирачки против блокирање на тркалата
 • HSA систем за помош при тргнување на угорница
 • TPMS Систем за детекција на издишана гума,
 • 5 NCAP пакет (DDS систем за предупредување на замор кај возачот, AEB активна асистенција при кочење, LKA систем за активно држење во лента, HBA автоматска контрола на долги светла, автоматска контрола на светла, препознавање на сообраќајни знаци 2 генерација.
 • Radio Multimedia (IO5), 7”екран во боја на допир на централна конзола, 7” мулти колор инфо  дисплеј за возач Pure panel, интеграција со Bluetooth, USB, 6 звучници, Android auto/Apple Carplay; Digital Audio Broadcast (DAB/DAB+)
 •  Внатрешен трим “Berson”Jet Black (TAT2): 4-насочно  мануелно подесување на возачко и совозачко седиште
 • Преден наслон за рака лизгачки со држач за чаши
 • Електрично подесување на предните и задни прозорци со ф-ја “express up/down и anti-pinch и комфорно затворање
 • Воздушни перничиња за возач и со-возач, предни, странични и кровни напред и назад
 • Автоматски двозонски клима уред со филтер со активен јаглен за честички, сензор за мирис и влажност со подни канали за вентилација за втор ред седишта
 • Надворешни ретровизори со електрично управување и загревање, мануелено склопување  во црна боја
 • ECO LED предни светла,LED дневни и задни светла
 • Follow me home светла
 • Opel Vizor предна маска
 • Патен компјутер
 • Темпомат со вклучен ограничувач на брзината
 • Кожен волан со рамно дно  со команди на волан
 • Електрично потпомогнат серво волан подесив по висина и телескопски
 • Централно заклучување на вратите со далечинска команда
 • Алуминиумски бандажи 17
 • Кровно осветлување со светилки за читање назад и во багажен простор
 • Кит за репарација на гума
 • Деллива задна клупа во однос 60:40
 • ISOFIX припрема за надворешни седишта од задна клупа
 • Пасивни наслони за глава за предни седишта во 2 насоки
 • Акустично предно ветробранско стакло и задни прозорци со соларна апсорпција
 • Два преклопливи клуча со далечинско управување
 • Заден кровен спојлер

Акциска цена: 25.490 евра

1.575.282 денари