fbpx

LIQUI MOLY – МАСЛА, АДИТИВИ И ТЕЧНОСТИ

OCTANE PLUS

Дизајниран е за да ги подобри работните резултати на бензинските мотори во подрачја во кои октанскиот број е пренизок што резултира со неправилна работа на моторот, прегревање и руги проблеми предизвикани од помалиот број на октани. Овој адитив го зголемува октанскиот број и за 4 поени. Не содржи олово ни други метали кои би можеле да го оштетат катализаторот.

Примена

Се користи како адитив за сите видови на автомобили со бензински мотор и тоа за подобрување на силата и намалување на проблемите поврзани со горивото со низок состав на октани.

Каталошки број

2529 – 150 ml

Цена

295 ден.