fbpx

НОВОТО OPEL COMBO – ВАН НА ГОДИНАТА

Новото Оpel Combo кое за својата функционалност, квалитет и дизајн веќе собра многу награди,  а избрано е и за ван на годината 2019, веќе пристигна во салонот на Аутомакедонија.

Основниот модел со дизел мотор, може да биде Ваш за одлични 12.600 евра + ддв.

Повеќе информации за новото Combo можете да најдете на линкот тука.

За понуди, информации и пресметки за финансирање, Ве очекуваме во салонот на Аутомакедонија или на тел. 02 3103 130