fbpx

LIQUI MOLY – МАСЛА, АДИТИВИ И ТЕЧНОСТИ

LM 40

Спреј за повеќе намени. Подмачкува, чисти, ослободува, заштитува и одржува. Ги држи подвижните делови – секогаш слободни. Одличните продорни својства му овозможуваат на спрејот да ги допре и најскриените точки на подмачкување Ослободува – запечени, зарѓани и перманентно затнати штрафови во многу брзо време. Чисти – скриени начистотии, запечено масло и остатоци од масти. Штити – од рѓа и корозија и ги одржува хромираните делови.

Примена

Мулти наменски производ за дома, за хоби, за работилници, атомобилски и индустриски.

Каталошки број

3390 – 200 ml