fbpx

LIQUI MOLY – МАСЛА, АДИТИВИ И ТЕЧНОСТИ

LEICHTLAUF SPECIAL LL (5W-30)

Специјално HC масло со ниско триење и врвна формулација наменето за употреба за време на целата година. Посебно е развиено за бензинските и дизел мотори на OPEL од најновата генерација со продолжени сервисни интервали. Соодветно за турбо полначи и катализатори.

Примена

Особено развиено за возилата на OPEL.