fbpx

LIQUI MOLY – МАСЛА, АДИТИВИ И ТЕЧНОСТИ

LEICHTLAUF PERFORMANCE (10W-40)

Делумно синтетичко моторно масло, леснопроточно со најмодерната технологија на развој на адитиви. Соодветно за примена во целата година во бензински и дизел мотори на патнички возила, со или без турбополнење и ладилници за воздух со што ги исполнува барањата на најмодерните мотори.

Примена

Оптимално за употреба во модерни бензински, дизел мотори на патнички возила и турбо мотори со и без ладење на воздухот. соодветно за долги интервали на замена на маслото и високи барања на моторот.

Каталошки број

2535 – 1l

8998 – 4 l

2536 – 5 l

2101 – 60 l

2102 – 205 l