Нагодете го вашето барање

Ресетирај филтер
6 парчиња коли се пронајдени
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2020
 • 29/08/2023
 • 52,233 км
 • 366KW/499KS
 • Електричен
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
Opel Insignia GS “Bussines Elegance”2.0/174 ks, AТ8
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2021
 • 10/06/2023
 • 13715
 • 1955 ccm
 • 128kw/174ks
 • Дизел
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
Tesla Model 3 Long Range Dual AWD
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2020
 • 05/08/2023
 • 29.736 km
 • 366kW/499Ks
 • Електричен
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
Tesla Model Y Max Range Dual AWD
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2021
 • 05/08/2023
 • 21.347 km
 • 378kW/515Ks
 • Електричен
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
Opel Insignia GSi 2.0/230ks AT9, Турбо бензин
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2021
 • 23/06/2023
 • 21.625
 • 1.998
 • 169kw/230ks
 • Бензин
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ
 • Година на производство:
 • Валидна регистрација до:
 • Километража:
 • Работна зафатнина:
 • Јачина на мотор:
 • Гориво:
 • 2013
 • 23/06/2023
 • 127.000 км
 • 1.956
 • 96/130
 • Дизел
ПОКАЖИ ПОВЕЌЕ