fbpx

Регистрирај се за 2000 евра попуст за Korando!

Регистрирај се за 2000 евра попуст за Korando!

Акциски попуст на сите модели на SsangYong Korando во Аутомакедонија!

Регистрирај се до 20.08.2023 и добиј попуст од 2000 евра за твојот избран модел од лагер!