fbpx

Поволности во други фирми

Име Адреса Град Попуст Контакт
Ресторани
РЕСТОРАН КАЗАБЛАНКА Ул. Беласица 2 Скопски Саем Скопје 20% 02 3218 405
Медицина, здравје, амбуланти
ПРОМЕДИКА Св. Кирил и Методиј, бр.50 Скопје 20% 02 3248 454
ОРДИНАЦИЈА СРЦЕ Ул. Дренак бр 6 Скопје 10% 02 3217 016
Училишта за странски јазици
ЛЦФ КЛУБС СКОПЈЕ  Багдадска 36-2/2, Тафталиџе  Скопје 10% 071 330 900
Сервис за електронски уреди и апарати за домаќинство
ВИДЕО ДАТА  Рузвелтова 72, спроти Зоолошка Градина  Скопје  10% 02 3101 511
Часовници и накит
MY TIME City Mall, Љубљанска бр. 2 Скопје 10% 02 3091 333
MY TIME ГТЦ, Приземје, локал 325 Скопје 10% 02 3225 666
MY TIME  Ramstore Mall, Св. Кирил и М. бр 13 Скопје 10% 02 3113 519
МY TIME  Palma Mall, Скопски пат 8 Тетово 10% 044 3 777 92
МY TIME Маршал Тито 1/1 Куманово 10% 031 377 221
MY TIME Браќа Гиновски бр.2/3 Гостивар 10% 042 288 686
Туристички агенции
ТА ПЕТ  ул.Никола Вапцаров бр.12 Скопје 5% 02 3 22 22 01
Фото Студио
МЕТЕОР ДИГИТАЛ Ул. Мито Хаџивасилев бр.20, Скопје Скопје 10% 02 32 23 299
Убавина и здравје
АФРОДИТА С Бул. Јане Сандански 113 а Скопје 10% 02 244 8014
СПА ЦЕНТАР ДИОР Трифун Хаџи Јанеv бр.8 Скопје 5% 02 3171 120
Рент-а-кар
“ENTERPRISE” МАКЕДОНИЈA Ул. Јордан Мијалков бр.3 Скопје 20% 070 273 916
NACIONAL MAКЕДОНИЈА Ул. Јордан Мијалков бр.3 Скопје 20% 070 273 916
ALAMO MAKЕДОНИЈА Ул. Јордан Мијалков бр.3 Скопје 20% 070 273 916
Резервни делови и опрема
AУТОФИЛТЕР Бул. Партизански Одреди бр. 88 лок. 22 Скопје 10% 02 252 6100

За повеќе информации, кликнете на името на нашите партнери и посетете ги нивните веб страни.