fbpx

SIlver картичка

Клуб картичката “SILVER” во продажно сервисната мрежа на Групацијата на Аутомакедонија може да Ви донесе многу поволности и попусти. Ова е само дел од нив:

Производ или услуга во Групацијата Аутомакедонија Попуст
Набавка на возило  min 50 EUR
Оригинални делови и додатоци -10%
Работна рака -10%
Лимаро-фарбарски интервенции за возила  -10%
Пневматици -15%
Монтажа и балансирање на гуми од Аутомакедонија Бесплатно 
Хотел за гуми набавени во Аутомакедонија  Бесплатно 
Плински уред BRC -5%

 

КОЈ МОЖЕ ДА ДОБИЕ КЛУБ КАРТИЧКА?

Клуб картичката SILVER на Аутомакедонија може да ја имаат и за неа да аплицираат сите сопственици на возила од гамата на OPEL и CHEVROLET, како и нашите лојални клиенти, партнери и соработници во : сервисните центри на Аутомакедонија, станиците за технички преглед и регистрација на АМ ЦЕРТ (членка на Групацијата Аутомакедонија) и клиентите на Осигурителното брокерско друштво АМ БРОКЕР.


КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА КЛУБ КАРТИЧКА?

Апликацијата можете да ја направите online и во пунктовите на нашата продажно сервисна мрежа.


КОЛКУ ЧИНИ КЛУБ КАРТИЧКАТА?

Клуб картичката SILVER на Аутомакедонија е БЕСПЛАТНА. Се издава еднаш и има неограничен рок на важност. За нејзиното користење немате никакви надоместоци и трошоци.


КАКО ФУНКЦИОНИРА КЛУБ КАРТИЧКАТА?

Клуб картичката SILVER е замислена како средство за идентификација. Се што треба да направите е да ја презентирате вашата клуб картичка и да го побарате Вашиот попуст. Ако во моментот ја немате со себе, погрижете се да го запаметите нејзиниот сериски број, да им го кажете на нашите оператори и да го потврдите вашиот идентитет. Се друго е наша грижа.


За дополнителни информации, Ви стоиме на комплетно располагање.

Тел. 02 3103 130, kontakt@automakedonija.com.mk