fbpx

Gold картичка

Gold картичка

Специјалната златна  “Gold”  клуб картичка на Групацијата Аутомакедонија е лансирана во 2014 година во крајно лимитирана серија. Сопствениците на оваа Клуб картичка, може да уживаат во многу поволности и бенефиции при користењето на производите и услугите на нашата Групација.