fbpx

Сервис за автобуси

Аутомакедонија е овластен сервисер за автобусите од палетета на ISUZU.

Сервисниот тим има долгогодишно искуство во одржувањето и сервисирањет на автобуси, а сервисот е комплетно опремен за квалитетно сервисирање на возилата од оваа класа.

Покрај ISUZU, Аутомакедонија е овластен сервисер и на Кинеските автобуси YUTONG, како и сервис за сите видови и марки автобуси на пазарот.