fbpx

Мулти бренд сервис

Комплетен мулти бренд сервис за сите товарни и специјални возила

Во камионскиот сервис на Аутомакедонија можете да добиете комплетно одржување, сервисирање и поправка на :

 • камиони
 • приколки и полуприколки
 • автобуси
 • градежна механизација
 • специјални машини
 • лесни комерцијални возила
 • пикап камионети

за сите видови и марки на возила на пазарот.

Камионскиот сервис на Аутомакедонија е комплетно реновиран, со 7 работни места, комплетно опремен и опериран од врвни инжинери и специјалисти во својата дејност.

Во комплексот на Аутомакедонија лоциран во поранешна Стакларница во Скопје, клиентите може да направат и :

 • редовен и вонреден технички преглед
 • атести
 • хомологација
 • да извадат секаков вид на осигурување