fbpx

KAМИОН ЗА 32.500 ЕВРА

Во салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, можете да го видите и набавите новиот камион на Јапонскиот производител ISUZU.

Камионот е од серијата NMR85 со модерен Isuzu дизел мотор од генерацијата на Euro VI – со директно вбризгување, работна зафатнина од 2.999 ccm и 150 коњски сили.

Камионот е опремен со товарен сандак и церада, и може да се искористи за секаков вид на дистрибуција.

Неговата вкупна (бруто маса) е 5,5 тони што гарантира дека камионот без проблем може да се движи и во урбаните (градски средини).

Цената е 32.500 евра + ддв (данокот на додадена вредност е повратна ставка).

За повеќе информации, посетете го нашиот салон или контактирајте ги нашите колеги на тел. 02 3103 265