fbpx

Insignia Innovation

INSIGNIA INNOVATION ДИЗЕЛ СО ОСУМСТЕПЕН АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧ

Opel Insignia
Германска технологија за секој од нас.

  • Innovation ниво на опременост
  • Модел 2.0 Tурбо дизел, 170КС
  • Осумстепен автоматски менувач – АТ8

за 28.290 €.

Посетете ги овластените Opel салони и изберете го нашиот знаменосец Insignia – кој покрај уникатната понуда нуди и најсовремени германски иновации и луксуз од премиум класата, инспиративен и модерен дизајн, како и одлична практичност и удобност.

 

Искористете ја можноста да добиете возило соврвен германски квалитет, веднаш достапно по атрактивна ценa.

Ве очекуваме во салонoт на Аутомакедонија.