fbpx

LIQUI MOLY – МАСЛА, АДИТИВИ И ТЕЧНОСТИ

INJECTION REINIGER

Ги чисти системите за вбризгување, го отстранува талогот на јаглен, како и талогот што настанува во цевките за довод на гориво, како и во составите за разнесување на гориво, па со тоа ги има следните ефекти : – Го подобрува палењето и одржува константен број на вртежи, – Подобра работа на минимум и подобра реакција на додавање гас, – Низок степен на загадување бидејќи согорувањето е компатибилно со средината, – Придонесува за прецизно дозирање на гориво, – Вашиот мотор повторно ќе ја поврати својата сила, – Намалена потрошувачка на гориво. Компатибилен е и со катализатори.

Примена

За елиминирање на проблеми како што се – потешкотии со палењето, неправилна работа на минимум, спора реакција на додавање гас, губиток на сила, како и лоши резултати на издувните гасови. Долгорочен ефект до 2.000 км. Додајте го во резервоарот за бензин на 3/4 исполнетост.

Каталошки број

5110 – 300 ml

Цена

236 ден