fbpx

LIQUI MOLY – МАСЛА, АДИТИВИ И ТЕЧНОСТИ

DIESEL SPULUNG

Чистач на дизел гориво што го отстранува талогот од вбризгувачите, цилиндрите и комората за согорување па така ги елиминира проблемите врзани за работата на моторот. Веќе нема клацкање во моторот за време на возење при делумно оптеретување – исто така помирна работа на моторот на минимум. Средство за чистење на вбризгувачите овозможува оптимална работа на моторот. производот го чисти целокупниот систем на доводот на гориво и штити од корозија. Гарантира добро согорување, зголемена економичност и операциска доверливост на моторот.

Примена

Погодно за решавање на проблеми кај сите типови на дизел мотори.

Каталошки број

5170 – 500 ml

Цена

376 ден