fbpx

CROSSLAND X ЗА 147 ЕВРА МЕСЕЧНО

Новиот SUV на OPEL, модерниот Crossland X, сега можете да го набавите по цена од 14.790 евра (во денарска противвредност) или на финансиски лизинг со месечна рата од само 175 евра.

Повеќе информации за Crossland X, побарајте на ликот – тука. 

Повеќе информации – во Аутомакедонија, или на тел 02 3103 130