fbpx

CORSA ЗА САМО 130 ЕВРА МЕСЕЧНО

Секогаш атрактивната и модерна Opel Corsa со 5 врати и бензински 1,4 литарски мотор, можете да ја набавите во Аутомакедонија по цена од само 10.900 евра (во денарска противвредност) или на финансиски лизинг со месечна рата од само 130 евра.

Повеќе информации за свежата Opel Corsa, со пакетот Enjoy Plus, можете да најдета на линкот тука.

Закажете и термин за тест возење и презентација со нашите продажни експерти на тел. 02 3103 130.