fbpx

Сервис

Категорија: Сервис

ЗИМСКИ ПАКЕТ ЗА ПРОВЕРКА

Во пресрет на зимата, препорачливо е да одвоите малку време за да го проверите вашиот автомобил, а поради брзиот начин на живот и недостигот на време, секогаш можете да побарате помош и проверката да ја ни ја доверите нам. Со нашиот нов ЗИМСКИ ПАКЕТ ЗА ПРОВЕРКА - подготвени сте за сé! Па