fbpx

Opel

Категорија: Opel

OPEL ДРУЖЕЊЕ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

Во опуштена атмосфера, со партнерите и пријателите на брендот, менаџерскиот тим на Аутомакедонија го организираше вториот “Ден на Претприемачи” на OPEL. Случувањето започна во продажниот центар на Аутомакедонија во населбата Автокоманда,  каде по пристигнувањето на гостите, беше одржана мала през