fbpx

Групациски промоции

75 Godini Automakedonija
Категорија: Групациски промоции

Oдбележуваме 75 години јубилеј со целосно нов изглед!

По 75 години постоење на пазарот, под мотото „Годините не се само бројка“, Групацијата денес се збогува со постоечкиот и го претставува целосно новиот корпоративен идентитет на „Аутомакедонија“, како и на компаниите кои се дел од оваа групација. Јубилејното лого и мотото на „Аутомакедонија“

Категорија: Групациски промоции

Вози безбедно, вози одговорно

Категорија: Групациски промоции

ЗИМСКИ ПАКЕТ ЗА ПРОВЕРКА

Категорија: Групациски промоции

Аутомакедонија Асистенција

Категорија: Групациски промоции

Сѐ, освен обична: Новата Opel Mokka

OPEL ДРУЖЕЊЕ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

Во опуштена атмосфера, со партнерите и пријателите на брендот, менаџерскиот тим на Аутомакедонија го организираше вториот “Ден...

Повеќе

ОPEL CORSA АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА

На денешната прес конференција, жирито на најстариот избор на “Автомобил на годината” во нашата земја, го прогласи...

Повеќе

БРЗ СТАРТ ЗА SSANG YONG И АУТОМАКЕДОНИЈА

Oчекувањата и предвидувањата се покажаа реални. За само неколку работни дена во новата година, Аутомакедонија во брз...

Повеќе