fbpx
Категорија: Последни понуди Isuzu

Isuzu D-Max одличен за Вашата флота

Како овластен увозник и дистрибутер на ISUZU за Македонија, во изминатите неколку години Аутомакедонија на домашни фирми и организации им испорача повеќе флоти составени од функционалните D-Max модели, најчесто со продолжена (crew) кабина, погон на сите тркала (4x4) и функционална надградба - канопи

Категорија: Последни понуди Isuzu

KAМИОН ЗА 32.500 ЕВРА

Категорија: Последни понуди Isuzu

ISUZU КАМИОНИ ОД ЗАЛИХА