fbpx

FORD TRANSIT COURIER 1.0 ECOBOOST, 101ks Товарно

Прегледај ги сите користени возила

Стапете во контакт со нас

АУТОМАКЕДОНИЈА АД
16 Македонска бригада, 2, 1000 Скопје
02 3103 130

  КонтактТест возењеПонуда на цена

  ТелефонЕмаилСМС порака

  FORD TRANSIT COURIER 1.0 ECOBOOST, 101ks Товарно

  6.900 EUR
  Технички податоци
  • Година на производство:
  • Валидна регистрација до:
  • Километража:
  • Работна зафатнина:
  • Јачина на мотор:
  • Гориво:
  • Менувач:
  • Број на врати:
  • Боја:
  • 2016
  • 04/11/2023
  • 60,090 Кm
  • 998
  • 74kw / 101ks
  • Бензин
  • Мануелен
  • 3 врати
  • Бела
  Опрема
  • Централно заклучување
  • Серво волан
  • Вентилација и греење
  • Носивост 910кг