fbpx

БРЗ СТАРТ ЗА SSANG YONG И АУТОМАКЕДОНИЈА

Oчекувањата и предвидувањата се покажаа реални.

За само неколку работни дена во новата година, Аутомакедонија во брз старт, веќе продаде 4 нови возила од палетата на Корејскиот SUV специјалист – Ssang Yong.

Продадени се 3 возила Korando, a денес (17.01.2020) беше официјално продаден и предаден и првиот ултра луксузен SUV со 7 седишта и погон на сите тркала, REXTON G4.

thumbnail

Интересот на клиентите, за Корејските модели е огромен, а покрај промотивните цени, подготвени се и специјални пакети на брзо и едноставно финансирање во соработка со партнерите од Sparkasse Leasing.

Повеќе информации за новата, четврта генерација на REXTON која денес го најде својот нов сопственик можете да најдете на следниот ЛИНК.

На нашите клиенти им благодариме на довербата и честитаме на изборот.

thumbnail (1)

thumbnail (2)