Аутомакедонија на 62-рото издание на Охридско Лето

И оваа година, Аутомакедонија со гордост е покровител на 62-рото издание на фестивалот Охридско Лето. Со задоволство го поддржавме овој значаен настан за македонската култура кој 62 години овозможува светски, реномирани уметници да гостуваат и да настапуваат пред македонската публика во Охрид. Шеесет и второто издание беше отворено со грандиозен концерт на четворицата италијански тенори … Продолжи со читање Аутомакедонија на 62-рото издание на Охридско Лето