fbpx

LIQUI MOLY – МАСЛА, АДИТИВИ И ТЕЧНОСТИ

ATF III

Одбраните основни масла во комбинација со специјалните адитиви на ова ATF масло му дава одлични својства. Овамасло има голем индекс на вискозитет, како и одлична отпорност на хемиски супстанци, отпорен е на трошење и одлично влијае на триењето. Не се пени и има одлични својства на изолација на воздухот. Исто така е отпорен на стареење и има добри својства за заштита од корозија.

Примена

Хидраулични состави, сервосостави на управување, претварачи на момент, рачни и автоматски менувачи – во склад со спецификациите кои ги носат производителите на возила и преносните системи

Каталошки број

1043 – 1 л

Цена

525 ден