Зимски сервис пакет во Аутомакедонија – 999 денари!

Зимски сервис пакет во Аутомакедонија – 999 денари!

Зимски сервис пакет во Аутомакедонија за само 999 денари!
Сега имате можност да направите комплетна визуелна проверка на :
 
✔️ Нивото и квалитетот на течности (антифриз, масло, течност за стакла),
✔️ Сопирачки (плочки, дискови, рачна сопирачка),
✔️ Системот за управување,
✔️ Системот за потпирање,
✔️ Стартна батерија (акумулатор),
✔️ Пневматици (гуми)…
 
За направената инспекција, добивате и детален сервисен репорт од нашите инжинери!
А во истата симболична сума, добивате и :
 
✔️ Целосна проверка и подесување на геометрија на тркалата (центрирање)!
 
Дополнителна поволност – за секоја дополнителна интервенција што ќе ја направите во сервиснитe центар ќе добиете и попуст од 15% на работната рака и на резервните делови, како и бесплатна клуб картичка со која добивате попусти на производите и услугите во Аутомакедонија и поврзаните компании.
 
Не дозволувајте зимата да ве изненади!
Закажете термин во сервисните центри на Аутомакедонија на тел. 02 3103 130 или на e-mail : kontakt@automakedonija.com.mk