ЗИМСКИ ГУМИ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

ЗИМСКИ ГУМИ ВО АУТОМАКЕДОНИЈА

Aутомакедонија, на пазарот во нашата земја е овластен увозник и дистрибутер на гумите од палетата на BRIDGESTONE, FIRESTONE и DAYTON.

Трговската марка DAYTON е дел од групацијата на Јапонскиот гигант BRIDGESTONE, а пневматиците од оваа марка имаат одлично балансирани карактеристики, перформанси и цени. Со зимските пневматици на DAYTON добивате максимална вредност за своите пари. Најголемиот дел од пневматиците на DAYTON се произведени во Европa.

ZMSKI GUM daytonI 2019

Moделот Dayton DW510 има одлични својства во целата сезона. Одлично се однесува на влажна подлога, го сопира возилото на снег, има долг животен век.

Сервисните центри на Аутомакедонија се комплетно опремени со опрема за менување и балансирање пневматици (гуми), со специјална и најсовремена опрема за подесување на геометрија на тркалата (центрирање).

Додека ги монтираме Вашите пневматици, останете мобилни. Побарајте заменско возило од Ауто 1 Рент по атрактивни цени  и услови и можност за закуп од само неколку часа.

Покрај замената и балансирањето на гумите, во Аутомакедонија можете да добиете и услуга – чување “Хотел за гуми”.

Во екот на сезоната, гумите DAYTON можете да ги добиете со попуст од 20%, бесплатна монтажа и балансирање.

Со секоја направена сметка, можете да аплицирате за специјалната клуб картичка на Аутомакедонија со која добивате бројни попусти, бенефиции и бесплатен шлеп на територијата на град Скопје, ако Вашето возило го поправате во сервисните центри на Аутомакедонија,

Вашите гуми можете да ги смените на три локации, во продажно сервисните центри на Аутомакедонија :

  • Автокоманда, 16 Македонска Бригада бр.2, Скопје
  • Кисела Вода, Бул. Борис Трајковски бр. 21, Скопје
  • Битола, Новачки Пат бб

За информации и закажување термин, контактирајте го нашиот Контакт центар на 02 3103 130